Hoe krijg ik garantie als ik niet in Nederland gevestigd ben?

Of je nu gevestigd bent in Nederland, de EU of de rest van de wereld bij een defect binnen de garantieperiode zorgen wij er voor dat het model herstelt of eventueel vervangen wordt. Aangezien er voor leveringen buiten de EU rekening gehouden moet worden op langere levertijden gelden hiervoor andere afspraken dan voor klanten binnen de EU.

Gevestigd in de EU
Wanneer je niet in Nederland bent gevestigd maar wel binnen de EU kun je gewoon aanspraak maken op de fabrieksgarantie van 6 maanden. Nadat het defect is gemeld en er gezamenlijk is vastgesteld dat het defect niet door je zelf is te herstellen kan het product naar ons worden teruggestuurd. Je ontvangt hiervoor een retourlabel en instructie van ons. Indien het defect te herstellen is door vervangende onderdelen op te sturen vragen wij je om (indien gewenst met telefonische begeleiding) zelf onderdelen te vervangen. Wanneer dit om welke reden dan ook niet mogelijk is kan het product alsnog worden geretourneerd.

 

Gevestigd buiten de EU
Wanneer je buiten de EU gevestigd bent kun je gewoon aanspraak maken op de fabrieksgarantie van 6 maanden. Nadat het defect is gemeld en er gezamenlijk is vastgesteld dat het defect niet door je zelf is te herstellen kan het product naar ons worden teruggestuurd. Je ontvangt hiervoor een retourlabel en instructie van ons. Afhankelijk van het defect kan er besloten worden om vroegtijdig reeds een vervangend exemplaar of vervangende onderdelen te versturen. indien gewenst met telefonische begeleiding) zelf onderdelen te vervangen. Wanneer dit om welke reden dan ook niet mogelijk is kan het product alsnog worden geretourneerd.